Wat gaan we doen

Door de Corona pandemie is het festvial uitgesteld naar 25 en 26 september 2021.
De nieuwe locatie heeft ons geïnspireerd om het festival gemoedelijk, laagdrempelig en kleinschalig te houden. Waar iedereen welkom is, van jong tot oud en alles er tussenin. Een knus, kek festival zou je kunnen zeggen. Het terrein leent zich zeer goed voor kleinschalige, voornamelijk akoestische optredens die we verspreiden over de kleine intieme ruimtes van het terrein. Daarnaast hebben we veel ruimte voor kramen waar duurzame, mooie, creatieve, inspirerende en ambachtelijke producten worden verkocht. Van sieraden en gerecyclede tassen tot kunst en heerlijke regionale producten. Verspreid over het terrein zal buitenkunst zijn te bewonderen, maar ook worden er workshops en demonstraties gehouden. En natuurlijk wordt de innerlijke mens ook niet vergeten: er zullen verschillende foodtrucks zijn met duurzame en locale drankjes en hapjes!

Op zaterdagavond wordt het festival geopend met een optreden. Daar kunnen we nu nog niks over zeggen, maar hou onze Facebook in de gaten zou ik zeggen. https://www.facebook.com/festivalkunstenkunstig/. En liken wordt gewaardeerd!

Op zondag 26 september 2021 gaan we los!
Kramen, muziek, culinaire hoogstandjes en entertainment, een dag vol plezier en genieten!

Bezoekers
We zijn bezig om online kaartverkoop te realiseren. We hopen dit zo snel mogelijk voor elkaar te hebben. We houden je op de hoogte via Social Media.

Deelnemers
Heb je een leuke foodtruck, maak je (akoestisch – licht versterkte) muziek en past je muziek in dit kleinschalige concept? Ben je kunstenaar en past jouw kunst in onze locatie of ben je standhouder met duurzame en/of locale producten? We hebben ruimte genoeg en zouden het leuk vinden om kennis met jullie te maken. Voor meer informatie en/of aanmelden-inschrijven stuur je een mail naar info@kunstenkunstig.nl. We verwelkomen je graag!

Het terrein is er klaar voor!