Wat gaan we doen

Gemoedelijk, kleinschalig, inspirerend groen en duurzaam
De nieuwe locatie heeft ons geïnspireerd om het festival gemoedelijk, laagdrempelig en kleinschalig te houden. Waar iedereen welkom is, van jong tot oud en alles er tussenin. Een knus, kek festival zou je kunnen zeggen. Het terrein leent zich zeer goed voor kleinschalige, voornamelijk akoestische optredens die we verspreiden over de kleine intieme ruimtes van het terrein. Daarnaast hebben we veel ruimte voor kramen waar duurzame, mooie, creatieve, inspirerende en ambachtelijke producten worden verkocht. Van sieraden en gerecyclede tassen tot kunst en heerlijke regionale producten. Verspreid over het terrein zal buitenkunst zijn te bewonderen, maar ook worden er workshops en demonstraties gehouden. En natuurlijk wordt de innerlijke mens ook niet vergeten: er zullen verschillende foodtrucks zijn met duurzame en lokale drankjes en hapjes!

Zaterdag 24 september 2022
Op zaterdag 24 september om 16.00 uur starten we in de unieke omgeving van de Beleef en inspiratietuin De Ank met een middagprogramma in de vorm van een muzikaal begeleid 3-gangen diner verzorgd door Woodies . De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Trio in Petto. Samen genieten van heerlijke (streek)producten, de unieke omgeving, mooie muziek en elkaar. De kosten voor het 3- gangen diner inclusief 4 drankjes en natuurlijk een mooi optreden bedragen € 50,-. “Vrienden van Kek” ontvangen een korting van € 5,- p.p. op de toegangsprijs.
Reserveren voor dit diner kan via: via: info@kunstenkunstig.nl

Op zondag 25 september 2022 gaan we los!
Kramen, muziek, culinaire hoogstandjes en entertainment, een dag vol plezier en genieten! Met meerdere muziekpodia, creatieve en smaakvolle standhouders en heerlijk regionaal eten.

Bezoekers

Kaarten zijn ter plaatse te koop. We stellen het op prijs als je pint.


Deelnemers

Meer dan 40 standhouders en een vol muziekprogramma: alle ingrediënten voor een heerlijke dag zijn aanwezig.
Over het prachtige terrein verspreid vind je de leukste, Kekste en lekkere producten en deelnemers.

Kom proeven van de streekbieren, heerlijke wijnen, verse koffie en nog veel meer!

Verras je smaakpapillen bij de verschillende deelnemers en scoor de mooiste (duurzame) hebbedingen voor thuis!

Plattegrond

Het terrein is er klaar voor!