Wij zoeken vrienden!

Het afgelopen jaar hebben wij KeK festival eindelijk, hetzij met een aangepast programma, kunnen en mogen organiseren. Met veel inzet en medewerking van onze vrijwilligers, de gemeente en onze sponsoren en vrienden. Ondanks de beperkingen hebben wij een flink aantal bezoekers mogen ontvangen en is de nieuwe locatie en nieuwe opzet door velen met enthousiasme ontvangen.

Daar doen we het voor! Het terrein biedt vele mogelijkheden voor groei en vormt een meer dan unieke achtergrond voor Kek festival.

Natuurlijk gaan we door! We kiezen er dit jaar voor om de grootste concentratie van de programmering op de zondag te houden maar starten wel met iets bijzonders op de zaterdag.

De data

Noteer alvast in uw agenda: 24 en 25 september is het tijd voor Kekke dingen tijdens Kek festival.Wat gaan we doen:De doelstelling blijft gelijk: Kleinschalig, duurzaam, gemoedelijk. Een plek waar voor iedereen wat te zien, doen en proeven is. En waar iedereen zich goed voelt. We mogen dit jaar (fingers crossed) meer uitpakken en kunnen nu kiezen voor meerdere podia en horeca verspreid over het terrein.Daarmee komt er meer interactie tussen de verschillende terreinen. Wat mag u verwachten:Kleinschalige, voornamelijk akoestische optredens, buitenkunst, theater, duurzame, Kekke (streek)producten en bijzonder duurzaam eten en drinken.

Wat krijgt u van ons

Als vriend van Kek krijgt u 1 gratis toegangskaart en een consumptiebon van ons voor de zondag. Op de zaterdag starten we met een middagprogramma in de vorm van een muzikaal begeleid diner in de inspiratietuin. Samen genieten van heerlijke (streek) producten, de unieke omgeving, mooie muziek en elkaar. Als vriend krijgt u voorrang op de reservering voor deze heerlijke middag in het groen. De kosten voor het 3 gangen diner incl. 4 drankjes en natuurlijk een mooi optreden bedragen 50 euro. Als vriend ontvangt u 5 euro korting p.p. op deze prijs.

Mail ons op info@kunstenkunstig.nl met het goede nieuws dat u vriend wordt!