We hadden er zo veel zin in, ons nieuwe KeK festival.

Na een jaar van brainstormen, de nieuwe ideeën vormgeven op de nieuwe (en meer dan bijzondere) locatie Art en inspiratietuinen de Ank in Zeddam, stond alles in de startblokken om ons nieuwe KeK Festival te gaan realiseren. En net op het moment dat onze motor weer op volle toeren ging draaien kwam het Coronavirus om de hoek kijken. In eerste instantie hadden we nog goede hoop dat we in september ‘”gewoon” van start konden gaan. Maar de onzekerheid groeide. Het voelde voor ons als bestuur en organisatie niet goed om een festival te organiseren waarbij we niet zeker wisten of het wel bezocht zou (kunnen) gaan worden. Want we dragen wel de zorg en verantwoordelijkheid voor de bezoekers en deelnemers: kunnen we zorgdragen voor voldoende afstand en alle noodzakelijke c.q. verplichte Corona maatregelen? En ook het werven van sponsoren, in een tijd die voor veel bedrijven al moeilijk genoeg is, gaf ons geen goed gevoel.

En ook niet onbelangrijk: willen we ons nieuwe festival met een knal en volop bezoekers presenteren of in een “uitgekleed jasje”? We hebben gekozen voor de veilige weg. Met pijn in ons hart hebben we besloten om het nieuwe KeK festival uit te stellen tot volgend jaar, namelijk 25 en 26 september 2021.

We hopen dat de rust dan is weergekeerd en dat we met alle vertrouwen ons mooie festival in alle gezondheid en veiligheid kunnen organiseren.


Niet stilzitten
We zitten natuurlijk niet stil, achter de schermen werken we nog steeds aan de organisatie en invulling van het festival. We zijn altijd op zoek naar leuke, nieuwe verrassende culinaire, muzikale, creatieve en ondernemende mensen die ons Festival maken!