“In elke vriendschap die je koestert moet je investeren.
En dat doen wij ook dit jaar graag!”

Beste vriend van Festival Kunst en Kunstig

We heten u op 29, 30 september en 1 oktober 2017 van harte welkom op de 21e editie van Festival Kunst en Kunstig. Een heel weekend kunt u genieten van muzikale optredens, theater, cabaret, kunstexposities, heerlijke hapjes en drankjes. Het programma is al weer flink gevuld. Er zijn verschillende podia waar live-optredens en voorstellingen zijn van te gekke bands en artiesten. Het plein rondom de Oswalduskerk wordt dit jaar omgetoverd tot een Praot en Pruuf plein waar je onder het genot van muzikale klanken de lekkerste hapjes en drankjes kunt scoren bij de verschillende foodstands. Ook dit jaar is er een diversiteit aan kunst te bewonderen. In de fraaie rijksmonumenten presenteren veel deelnemers hun talenten op het gebied van o.a. schilderkunst, glaskunst, fotografie, keramiek en sieraden. En in plaats van een slotconcert als “uitsmijter” starten we dit jaar met een fantastisch optreden van formaat als “insmijter”.

Vrijdag 29 september om 20.00 u. vindt de opening van de 21e editie van het festival plaats in het Gildegebouw, Oude Doetinchemseweg 61. De avond wordt geopend met een optreden van de muzikale cabaretgroep Enge Buren. Zij speelden o.a. voor een uitverkochte zaal bij de DRU Cultuurfabriek in Ulft en in de schouwburg Amphion te Doetinchem. Ook waren ze dit jaar te zien en te horen op de Zwarte Cross! In dit muzikale cabaretprogramma rocken de Buren als vanouds en nemen zij u mee in een ‘muzikale rollercoaster’ vol humor, energie en swung.

Wij nodigen u als vriend van harte uit bij de openingsavond van het Festival Kunst en Kunstig. De toegang is gratis voor onze vrienden.

Als vriend krijgt u een toegangskaart en wij geven u de mogelijkheid om kaarten te reserveren à € 10,- per kaart. Aanmelden en reserveren kan via info@kunstenkunstig.nl. Het aantal kaarten is beperkt. Locatie: Gildegebouw te Zeddam. Inloop vanaf 19.30 uur.

Een goede buur is beter dan een verre vriend…
De Lange Waard is zo’n goede buur en biedt een Enge Buren aanschuifdiner tegen gereduceerd tarief á € 25,- per persoon aan voorafgaand aan het optreden op vrijdagavond. Van 17.30 tot uiterlijk 19.30 geniet u van een heerlijk 2- gangen diner. Reserveren kan direct bij Clemens van de Lange Waard (0314-650200).

Zaterdagavond geet het gas los in het Gildegebouw met in het voorprogramma de Boetners (dialectrock uut de Achterhoek) gevolgd door de band Old-Ni-Js. Bekende nummers van onder meer Boh Foi Toch en Normaal zullen de revue passeren. Er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar voor deze avond. Voor vrienden is het € 7,50 per kaart, normaal € 10,- per kaart. Kaarten reserveren kan via info@kunstenkunstig.nl. Inloop vanaf 19.30 u.

Uw bijdrage als Vriend!
De bijdrage voor dit jaar is € 25,- per persoon. Dit kunt u overmaken op het rekeningnummer NL33 RABO 037 46 26 847, t.n.v. Festival Kunst en Kunstig te Zeddam.

Heeft u vragen of wilt u een wijziging doorgeven, mail dan gerust naar info@kunstenkunstig.nl.

Geef een Vrienden-cadeaubon Pssstt…
U kunt ook iemand een Vrienden-cadeaubon geven. Wilt u uw enthousiasme voor Festival Kunst en Kunstig graag met een vriend, vriendin, familie of collega delen? Geef dan een Kunst en kunstig-Vriendschap cadeau.

Een Vriendschap-cadeaubon is geldig voor de 21e editie.

Heeft u onze facebook-pagina al een like gegeven? Hier vindt u alle nieuwtjes van het festival. Het volledige programma vindt u op www.kunstenkunstig.nl.