“In elke vriendschap die je koestert moet je investeren.
En dat doen wij ook dit jaar graag!”

Beste vriend van Festival Kunst en Kunstig

We heten u op 5, 6 en 7 oktober 2018 van harte welkom op de 22e editie van Festival Kunst en Kunstig. Een heel weekend kunt u genieten van muzikale optredens, theater, cabaret, kunstexposities, heerlijke hapjes en drankjes. Het programma is al weer flink gevuld. Er zijn verschillende podia waar live-optredens en voorstellingen zijn van te gekke bands en artiesten. Het plein rondom de Oswalduskerk wordt ook dit jaar omgetoverd tot een Praot en Pruuf plein waar je onder het genot van muzikale klanken de lekkerste hapjes en drankjes kunt scoren bij de verschillende foodstands. Ook dit jaar is er een diversiteit aan kunst te bewonderen. In de fraaie rijksmonumenten presenteren veel deelnemers hun talenten op het gebied van o.a. schilderkunst, glaskunst, fotografie, keramiek en sieraden.

Vrijdag 5 oktober om 20.30 u. vindt de opening van de 22e editie van het festival plaats in het Gildegebouw, Oude Doetinchemseweg 61. De avond wordt geopend met een optreden van de meiden van LOS muziektheater. Het is voor de meiden van LOS tijd om volwassen te worden. Ze zijn nu rond de 30 en staan voor belangrijke keuzes. VASTigheid is voor de meiden een droom en een nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel VAST.

Wij nodigen u als vriend van harte uit bij de openingsavond van het Festival Kunst en Kunstig. De toegang is gratis voor onze vrienden.

Als vriend krijgt u een toegangskaart en wij geven u de mogelijkheid om kaarten te reserveren à € 12,50 per kaart. Aanmelden en reserveren kan via info@kunstenkunstig.nl. Het aantal kaarten is beperkt. Locatie: Gildegebouw te Zeddam. Inloop vanaf 19.30 uur.

Lange Waard LOS diner…

Op vrijdagavond kunt u voorafgaand aan het optreden van de dames LOS genieten van een heerlijk 3- gangen diner voor € 35,- per persoon. Van 17.30 tot uiterlijk 19.30 u. Reserveren kan direct bij Clemens van de Lange Waard (0314-650200).

Op zaterdagavond heeft Festival Kunst en Kunstig in samenwerking met het St. Oswaldusgilde de band MoonYard vastgelegd. Deze band staat al jaren bekend om unieke optredens. Vanaf 2008 is de band actief en brachten ze een Album en twee EP's uit. Een optreden van MoonYard is een prachtige muziekervaring. Bezieling, sfeer en energie spatten van het podium af en weet al jaren het publiek te overtuigen.
Tevens treden deze avond op The Cocktail Nuts. Twee zingende rasartiesten op gitaar en contrabas. Live muziek is altijd de sfeermaker, zeker met al die bekende liedjes en humorvolle interactie van The Cocktail Nuts. Voor deze avond kunt u kaarten reserveren à € 10,- per kaart. Kaarten reserveren kan via info@kunstenkunstig.nl. Inloop vanaf 19.30 u.


Uw bijdrage als Vriend!
De bijdrage voor dit jaar is € 25,- per persoon. Dit kunt u overmaken op het rekeningnummer NL33 RABO 037 46 26 847, t.n.v. Festival Kunst en Kunstig te Zeddam. Heeft u vragen of wilt u een wijziging doorgeven, mail dan gerust naar info@kunstenkunstig.nl.

Geef een Vrienden-cadeaubon Pssstt…
U kunt ook iemand een Vrienden-cadeaubon geven. Wilt u uw enthousiasme voor Festival Kunst en Kunstig graag met een vriend, vriendin, familie of collega delen? Geef dan een Kunst en kunstig-Vriendschap cadeau. Een Vriendschap-cadeaubon is geldig voor de 22e editie. Heeft u onze facebook-pagina al een like gegeven? Hier vindt u alle nieuwtjes van het festival. Het volledige programma vindt u op www.kunstenkunstig.nl