Green valentine

Green Valentine brengt een sfeervol poprepertoire, covers en eigen werk, met jazzy en soulvolle invloeden.

Voorheen speelde Green Valentine alleen als duo, tegenwoordig zijn ze ook inzetbaar als trio.

De bezetting bestaat uit Valentine Reijers (zang, percussie), Joël Groen (piano, gitaar, percussie) en Dayenne Wielheesen (basgitaar, achtergrondzang). Green Valentine speelt op diverse gelegenheden. Van een intieme bruiloftsceremonie en luisterconcert tot een feest waar gedanst mag worden. Voor het optreden met Kunst & Kunstig in Zeddam zullen ze de muziek grotendeels akoestisch ten gehore brengen.

De drie leden van het trio zijn afkomstig uit Doetinchem en Arnhem en hebben allen een brede, uiteenlopende muzikale ervaring.

 

Valentine Reijers (1991) studeerde af aan de opleiding muziektheater aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Ze geeft zang-, dans- en muziektheaterles op diverse muziekscholen en zingt in verschillende bands en projecten.

Joël Groen (1991) studeerde af aan de opleiding muziektherapie op de HAN in Nijmegen. Hij deed daar veel praktijkervaring op met het werken met diverse doelgroepen en volgde de minor creativiteitsontwikkeling. Als drummer, pianist en gitarist is hij actief in verschillende bands. Joël geeft muzieklessen en muziektherapie vanuit zijn eigen praktijk Groen Muziek in Gaanderen.

 

Dayenne Wielheesen (1988) studeerde af aan het ArtEZ conservatorium in Enschede, met als hoofdvak basgitaar. Ze deed de minors educatie, backingvocals en music management. Als bassiste en backingvocaliste is ze actief in uiteenlopende bands. Dayenne geeft basgitaar-, contrabas- en gitaarles vanuit haar praktijk in Doetinchem.

 

www.greenvalentine.nl